Training

De tennislessen worden dit jaar verzorgd door Wilfred Meulman van 'Allround tennisschool'. Hij stelt zich hieronder voor.

Er zijn in totaal 16 trainingslessen, deze worden op donderdag gegeven. De duur van de lessen zijn voor de senioren verlengd tot 60 minuten!!!
Onze club is een officiële KNLTB Tenniskidsvereniging en daarom gespecialiseerd in jeugdtennis. Meer info is <hier> te lezen.

De tennislessen starten op donderdag 13 april 2017:

  • April: 13, 20
  • Mei: 4, 11, 18, 25
  • Juni 1, 8, 15, 22, 29
  • Juli: 6, 13, 20
  • September 7, 14, reservedata 21 en/of 28

Kosten training:

  • Senioren (dit jaar 18 jaar en ouder): € 90,00
  • Junioren (tot 18 jaar): € 75,00

Opgave kan via <dit> formulier.
U kunt dit digitaal invullen en sturen naar secretariaattco@hotmail.com of in de brievenbus gooien: Weaze 51, 8495 HG Aldeboarn

Voor deelname aan de trainingen is ook het lidmaatschap van onze vereniging vereist.

Trainer Wilfred Meulman

EVEN VOORSTELLEN

Het winterseizoen zit er bijna op, nog 6 weken en we gaan weer een nieuwe start maken voor wat betreft tennis ; zomerseizoen 2017.

Januari vorig jaar heb ik de “stoute schoenen” aangetrokken en de penningmeester van de tennisvereniging gebeld om te vragen wat de stand van zaken was met betrekking tot trainerschap bij de TCO. Albert liet al snel los dat de vereniging er over nadenkt om eventueel een nieuwe weg in te slaan en met verenigingen in de regio wellicht wat meer samen te werken en met name ook met TVA uit Akkrum.

Dit was dan ook de eerste stap tot een samenwerking en al snel zaten we om de tafel. Allereerst in Akkrum, waar ik ook lesgeef (sinds 2011) en onlangs bij de voorzitter in Aldeboarn. Vanaf april gaan we dan ook starten met de trainingen op de donderdag en zal ik met veel enthousiasme en inzet mensen van de club lesgeven.

Mijn naam is Wilfred Meulman, ik ben 42 jaar en woonachtig te Heerenveen. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen (2 dochters van 13 en 11 en een zoon van 4 jaar)

Vanaf 1994 ben ik uit Groningen vertrokken om in Heerenveen de opleiding Cios te gaan doen, die ik in 1998 heb volbracht. Tijdens de opleiding verschillende licenties behaald, waaronder tennisleraar A en B. Vanaf 1999 ben ik fulltime gaan lesgeven en in de periode van 2000 tot en met 2006 heb ik bij een grote tennisschool gewerkt. Na 2006 ben ik 6 jaar trainer in Grou geweest tot 2012. Naast Grou gaf ik les in Steenwijk.

Toch vond ik Steenwijk en de regio niet mijn ding en ben ik in contact geraakt met mensen in Akkrum. Ik ben ik het voorjaar van 2011 als zelfstandige gaan werken in Akkrum en een jaar later ook in Oudehaske. Sinds vorig jaar kwam daar ook Jirnsum bij op de woensdag en daarmee had ik dus een volle werkweek.

Ik heb er heel veel zin in om de mensen in Aldeboarn de “tennis-virus” over te brengen en jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor de tennissport. Door vele aktiviteiten op te zetten, in samenwerking met een zeer enthousiaste jeugdcommissie, hoop ik ook in de regio tennis meer op de kaart te gaan zetten. Uitwisselingen, toernooitjes en jeugdaktiviteiten zullen hier onderdeel van uitmaken.

Kortom, ik heb er zin in en ik hoop iedereen snel mogen te ontmoeten op de tennisbaan.

Met sportieve groeten,

Wilfred Meulman

Allround Tennisschool