Opgave jeugdlessen / alleen lidmaatschap

Opgave lessen (of alleen lidmaatschap) en informatie over het (nieuwe) Alles in 1 pakket

Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur! We hebben er zin in. De winterlessen lopen nog en de zomerlessen starten op 11 april. Geef je snel op dan kunnen we starten met indelen van de groepen.

Info Alles-in-1-pakket

Het is bij veel sporten zo vanzelfsprekend: een kind wordt lid en gaat automatisch wekelijks trainen, het hele jaar door. Leuk voor het kind en wel zo overzichtelijk voor de ouders. Bij tennis gaat dat nog vaak anders. Lidmaatschap/contributie en tennisles staan los van elkaar, ieder half jaar opgave voor zomer- of winterles, niet voor alle ouders even duidelijk en vaak weer opnieuw formulieren invullen. Met het Alles-in-1-pakket willen we daar echter verandering inbrengen. De KNLTB adviseert een dergelijk pakket en dit willen we op gaan volgen bij TCO.

Aanmelding/ betaling/ opzegging

Je geeft je dus éénmaal op en we gaan ervan uit dat je gewoon door gaat met lessen het hele jaar door van voorjaar tot voorjaar en wederom van voorjaar tot voorjaar etc. etc. Dit maakt het rustiger voor de kinderen (minder wisseling in de groepen) en biedt continuïteit.

Je betaalt 1 bedrag voor zowel contributie, les, clubactiviteiten e.d. Zie ook onze flyer: ‘info over ons jeugd Alles-in-1-pakket'! Het bedrag wordt jaarlijks in 2 termijnen afgeschreven.

Eventuele opzegging dient vóór 1 februari te gebeuren, je maakt dan de lessen af tot dat voorjaar rond die 1 februari (meestal t/m maart).

Overgangsregeling voor jou als trouw lid, vragen, opmerkingen e.d.

Omdat jullie anders gewend waren qua met name een splitsing in zomer- en winterlessen hopen we dat jullie dit positief ontvangen. Zijn er echter vragen, opmerkingen, mogelijke struikelblokken dan horen we ze graag en kunnen we vast tot een oplossing komen! Zeg dan dus niet op maar kom bij ons en dan kijken we dus naar een oplossing voor jou als actief lid, we willen je graag behouden.

Opgave lessen

Via <deze link> vinden jullie ook (nog 1x) het opgaveformulier ‘Inschrijfformulier jeugd Alles-in-1-pakket’. Je hoeft niet weer al je adres en bankgegevens e.d. te noteren maar wel even een paar opties aanvinken, datum en handtekening.

Alleen lid

Alleen lid zijn en geen lessen volgen? Dit blijft mogelijk. We vragen je wel even het opgaveformulier in te vullen ‘Lidmaatschap Jeugd’ i.v.m. een aantal nieuwe vragen.

Groet jeugdcommissie en bestuur TCO