Pouleindeling enkelkampioenschappen 2019

Hallo tennisvrienden,

De poules voor de enkelkampioenschappen van 2019 zijn ingedeeld.

De die-hards van de club hebben zich opgegeven en mogen laten zien wat ze in hun mars hebben.
Alleen de heren A zullen zaterdag 12 oktober kruisfinales spelen. De nummers 1 en 2 uit beide poules zullen strijden om een plek in de finale. De verliezers nemen het zondag 13 oktober tegen elkaar op voor de 3e en 4e plaats. In de poules van de dames en de heren B worden geen kruisfinales gespeeld. Daar spelen de nummers 1 en 2 van de poule de finale en de nummers 3 en 4 van de poule spelen om het brons

<Hier> kunt u de indeling vinden.

In de voorrondes speelt iedereen 1 wedstrijd tegen elke andere speler van zijn poule. Dit gaat om 2 gewonnen sets. De derde set is in principe ook een hele set. Als beide spelers echter liever een tiebreak of super-tiebreak als derde set willen spelen mag daarvan afgeweken worden.

De wedstrijden in de voorrondes kunnen zelf ingepland worden. Dit kunnen jullie onderling afspreken. Om dit te vergemakkelijken zullen we whatsapp groepjes per poule maken. Als een speler geen whatsapp heeft, dan kunnen jullie de afspraak natuurlijk altijd nog gewoon telefonisch, via email of via rooksignalen maken. Er zullen ook een aantal avonden/dagen speciaal voor de enkelwedstrijden gereserveerd worden. De kantine zal dan geopend zijn en dit beloven weer oergezellige avonden te worden. De geplande data zijn onderaan bij de poule indeling te vinden. Als jullie een wedstrijd op zo’n speelavond/speeldag willen spelen, kan er ingeschreven worden door een bericht te sturen naar de wedstrijdcommissie (via wedstrijdcommissie@tcoldeboorn.nl of via de whatsapp-groep).

We zullen de ingeplande wedstrijden en uitslagen zoveel mogelijk bijhouden op deze pagina.

In het finaleweekend zal de wedstrijdcommissie voor ballen zorgen, de voorrondes kunnen met eigen ballen gespeeld worden.

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 te voldoen bij de wedstrijdcommissie (Roelof, Roeli of Jelle). De prijsuitreiking zal in het finaleweekend direct na de finales plaats vinden.

Wij wensen jullie fijne wedstrijden toe.

De wedstrijdcommissie