Ladder midzomerkampioenschappen

Mannen van de Heren A laddercompetitie hadden zondag 5 juni hun midzomerkampioenschap, met tennis, bier en bbq.
Challenge: Wie kan Klaas Jan van de troon stoten?
En blijven hopen dat het droog blijft.
Gezelligheid ????????????????????????????

Om 10.15 ging het geweld op één baan los. Een uur later kon na de nodige reparatie aan het moeras van de andere baan ook daar gespeeld worden.

Hekkensluiter Wietse kon niet stunten tegen koploper Klaas Jan (6-0). Op trede 5 maakte Arjen prima gebruik van de aangeschoten Robbert (6-2) daarna werd het steeds spannender. Vooraf waren er praatjes op trede 4, maar Albert moest vol aan de bak om Jelle eronder te krijgen (6-4). Op trede 3 gaf Peter prima partij tegen Bart (4-6) Op trede 2 gingen Patrick en Johannes door met waar ze in een eerdere partij waren geëindigd. Uiteindelijk met alles aan de hang won de jongste met (7-6)

Na de lunch ging het gevecht op de ladder verder. Wietse en Robbert vochten om de rode lantaarn. Na 3 sets bleef Wietse onderaan steken (6-4 2-6 6-3) Daarna wist Arjen in 2 sets te klimmen van trede 5 naar 4 en zakte Jelle een plekje (6-2 7-6) Albert mocht proberen om het plekje van Peter over te nemen op de ladder. Peter liet er geen gras over groeien en won met (6-0 7-5) De spannendste wedstrijd kwam nog, Bart nog proberen om de 2e plek over te nemen van Patrick. Na een ware thriller stond Bart met (6-3 4-6 6-4) aan de goede kant. Als laatste mocht Johannes het opnemen tegen koploper Klaas Jan. Laatstgenoemde moest vol aan de bak, maar wist Johannes op de cruciale momenten van de wedstrijd van zich af te houden (6-4 6-2).

Na afloop nog lekker nagezeten op het terras, met bbqtje, een dankbetuiging aan de weergoden, F1 race, en muzikaal omlijst door onze boarnster troubadour

De actuele stand is <hier> te volgen.