Steun je club en win een kasteelappartement

Dóór met Tennisclub Oldeboorn!

Maak kans op een kasteelappartement aan de voet van de Mont Ventoux

zie ook <dit filmpje>
Koop een lot en zet met ons de eindsprint in!

Best clublid,

Ook al heeft alles even stilgestaan door Corona: wij gaan natuurlijk dóór met onze club! Daarom doet onze club mee aan de Dóór met je club verloterij. Deze verloterij levert bij voldoende deelname voor Tennisclub Oldeboorn een bedrag op van € 20.000 euro! Daar kunnen we mooie dingen mee doen!

De opbrengst van de loterij willen we besteden aan alle jeugd in Oldeboorn kennis te laten maken met tennis. Hiervoor willen wij 2 x per jaar kosteloos clinics organiseren met een professionele tennisleraar, nodigen wij de scholen uit voor een sportles en organiseren wij activiteiten zoals een ontbijtchallenge en een pannenkoekentoernooi. Daarnaast willen we graag onze accommodatie verduurzamen en onderhoudsvriendelijker maken, zodat tennissers en toeschouwers ook in de toekomst een prachtige plek hebben om te genieten van het tennisspel.
Koop een lot en steun Tennisclub Oldeboorn
Voor € 29,95 maak je kans op een luxe appartement in Landgoed Château des Gipières t.w.v. € 105.000! Dit kasteel aan de voet van de Mont Ventoux heeft een eigen zwembad, tennisbaan en ... een eigen bos. Zie jij jezelf al langzaam de stijlvolle oprijlaan opsturen? Je krijgt als klap op de vuurpijl ook nog eens € 10.000 zakgeld mee...

In de prijzenpot zitten bovendien een nieuwe auto, elektrische fietsen, een reischeque, i-pad en vele andere prijzen.

Kijk voor alle prijzen en jouw kansrijke lot op www.verloterij.nl. Doe jij ook mee?