Mixkampioenen 2020

Na wat opstartproblemen door de corona was het nu toch eindelijk zover en konden de handen uit de mouwen. Het mix kampioenschap was de starter van dit seizoen.

Er waren weer de oude vertrouwde koppeltjes, een paar koppelwisselingen en ook 2 nieuwe gezichten. Welkom Han en Marieke! En direct ook al in de A-poule als ontgroeningsritueel.
Dit keer een A en B poule. De voorrondes gingen behoorlijk vlot. Weinig wisselingen. Weleens een regenbuitje maar toch was alles te bespelen. 1x is er uitgeweken naar de binnenbaan in Sneek. Helaas moest Peter hierna het kampioenschap opgeven door een blessure die hierdoor samen met Wietske uitviel vlak voor de finaledag. Agnes en Arjen konden doorstromen en hadden een plek op de finaledag.

Na wat wisselvallige dagen werden we afgelopen zondag fors getrakteerd op geweldig weer op de finaledag.

B-poule

3e/4e: Dick/Leontine - Jeroen/Roeli.
Een wedstrijd waarin het in de eerste set in beginsel nog gelijk opging. Ook werd er ontzettend vaak deuce behaald. Uiteindelijk waren Dick en Leontine overduidelijk de beteren. Met een overtuigende score van 6-3 6-0 gingen ze er met de 3e plek vandoor.

Finale: Erik/Hennie - Robbert/Corry.
Waarin Erik en Hennie de vorige wedstrijd tegen Robbert/Corry er nipt vandoor gingen met de winst met een super tiebreak, waren Robbert en Corry nu aan zet en wonnen met overtuigende punten. Met 2-6 2-6 zijn Robbert en Corry dit jaar de winnaars van de B-poule.

A-Poule

3e/4e: Arjen/Agnes - Johannes/Malou.
Een wedstrijd waarin de broertjes Watzema het tegen elkaar moesten opnemen. Het werd een spannende wedstrijd die gelijk opging. Met een stand van 6-7 4-6 stonden Johannes en Malou aan de goede kant en gingen er met de 3e plek vandoor.

Finale Bart/Fenna-Rixt - Albert/Jaike.
Waarbij Albert en Jaike nog wisten te winnen in de voorrondes tegen Bart en Fenna-Rixt, was het nu tijd voor revanche. In de finalewedstrijd bleken Bart en Fenna-Rixt beter in het spel te zitten en wonnen overtuigend. Met 6-2 6-0 werden ze de winnaars van de A-poule.

Totaal overzicht van alle wedstrijden, uitslagen en poulestanden zijn <hier> te vinden.

Al met al een hele gezellige en geslaagde dag!! Iedereen bedankt voor de deelname en we hopen jullie weer te zien bij de dubbel-kampioenschappen die straks ook alweer van start gaan.

Groet van de wedstrijdcommissie