MIX-Kampioenschap 2021

En dan nu het allerleukste kampioenschap van het jaar:

De MIX!!

Wat een opgave dit keer!!!. Het jachtseizoen op het vinden van vrouwtjes/mannetjes was enorm goed geslaagd. Maar liefst 42 deelnemers melden zich aan met helaas daarna een paar afvallers. We konden een A/B/C-poule opstellen.

De voorrondes werden drukke en gezellige avondjes. Door competities/toernooien werden de banen druk bezet en was het ook nog moeilijk om weer een plekje te vinden om te spelen. Want wat werd er weer veel geruild. Patrick maakte overuren om alles op de site weer goed bij te werken, tot grote irritatie van Wietske. Alsnog bedankt Patrick voor alles.

Zondag 19 september brak de finaledag aan. Zelfs de kruisfinales moesten nog vlak voor de finales worden uitgespeeld. Het werd dus een vroegertje. We begonnen de dag met kleine ogen en een bak koffie.
Na de kruisfinales konden we er eindelijk aan beginnen.

De 3e/4e plek poule B: 6-1 6-0 Frank en Diny mochten het spits afbijten tegen Dick en Leontine. Met zijn geslepen balletjes wist Dick weer gehaaid de nodige punten binnen te halen. Samen met Leontine vormden ze weer een setje die zowel op de baan als in de keuken hun strepen hebben verdiend. Frank en Diny verweerden zich kranig maar Dick en Leontine gingen er met de winst vandoor.

3e/4e plek poule A: 6-3 6-3 Broer en zus Huisman hadden elkaar gevonden in de mix en durfden het aan met elkaar. Als tegenstanders, het fanatieke haantje Patrick met zijn nieuwe dubbelpartner Carola. Patrick wist niet altijd welke kant hij op moest slaan (zie foto's) tot onsteltenis van Carola. Wietse en Doutzen waren Patrick en Carola te slim af en gingen er met de winst vandoor.

Finale Poule C: 6-4 6-7 6-3 Ik mocht nu zelf aan de bak samen met Steffen tegen Annette en Alwin. De langste finalewedstrijd van de dag van maar liefst 3 uren en oneindig veel deuces. Waarbij we de vorige wedstrijd er tegen Annette en Alwin nog met de winst vandoor gingen, mochten we het nu weer tegen elkaar opnemen. Met een thriller 2e set, gingen Annette en Alwin er met een 3 setter met de winst ervandoor. Gefeliciteerd!

Finale poule B: 6-4 6-3 Henk was weer terug van weg geweest en was samen met Sieuwke een nieuw koppeltje. Ze moesten het opnemen tegen Hennie/Erik. Erik en Hennie behaalden vorig jaar de 2e plek maar dit jaar gingen ze er met de hoofdprijs vandoor. Leuke wedstrijd!

Finale poule A: 7-6 1-6 5-7 De wedstrijd van de dag. De oude vertrouwde koppeltjes Jaike/Albert mochten het opnemen tegen Bart/Fenna-Rixt. Met mooie rally's was het weer genieten vanaf de kant. Spannend tot aan het einde. Helaas maakte Jaike in het laatste een verkeerde beweging. De wedstrijd kon weer doorgaan. Bart en Fenna-Rixt wonnen de wedstijd en mogen zeggen ze voor het 3e jaar op rij mix-kampioen zijn geworden.

De wedstrijden zaten erop. We hadden er weer een lekker weertje bij. De afsluiter was de barbeque!! Ook weer zo'n hoge opgave. Fantastisch!! Met de fantastische hulp van de kantinecommissie. In het bijzonder Dick en Leontine, die weer de soep, salades, eigengemaakte kruidenboter en sate-saus maakten, konden wij het allemaal tot een succes maken. Ook niet te vergeten de vleesbakkers: Robbert en Anne. Bedankt!!
Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie enthousiasme, deelname en natuurlijk de support.
Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar!!

Maar stilzitten is er nog niet bij. De voorrondes van de enkelkampioensschappen zijn nog steeds bezig. Succes iedereen die meedoet. We zien jullie graag weer terug op "de baan".

Groeten van de wedstrijdcommissie

(alle uitslagen en standen zijn <hier> te vinden)

(Naast onderstaande foto's zijn er nog heel veel meer gemaakt en staan op onze facebook-pagina)

De kampioenen van dit jaar bij elkaar (Erik ontbreekt helaas)


Heel TCO bakt


En drukke nabespreking