TCO en de tovenaars van T.V. Buitenpost

Zeven september, op een zo nu en dan zonnige zondag werd een hevige strijd gestreden voor promotie in klasse C van de Friesland cup. Voor onze eigen TCO een prestatie opzich want de afgelopen vijf jaar zijn door de TCO de promotiewedstrijden niet bereikt. Maar nu dus lekker wel!

Afijn een hevige strijd, de tovenaars van Buitenpost hadden goed in de gaten dat er deze dag zonder trucs niet gewonnen zou worden. Om half tien in de ochtend haalden ze dan ook meteen al een sluwe list van stal, de koffie werd voorzien van een overheerlijke kwarktaart, in elkaar getoverd door Anneke. Vooral voor de Boarnsters werden grote stukken aangesneden, en hoewel het heel erg lekker was, een beetje zwaar op de maag lag dit genot wel en de eerste wedstrijden begonnen aldra. Het was dan ook geen wonder dat de eerste sets van drie van de eerste vier wedstrijden gewonnen werden door Buitenpost. Boarnsters zijn Boarnsters en dus werd er op karakter flink terug gevochten.

Doutzen nam hierin het spreekwoordelijke voortouw en sleepte de eerste punten binnen. Helaas won karakter het deze dag niet lang van de magie en al snel vlogen de toverballen Aldeboarn om de oren. Dat de jeugdige mannen van Buitenpost dezelfde week nog samen aan een prestigieus herendubbel-toernooi hadden meegedaan deed vader en zoon Mellema al snel hunkeren naar hun familiedag. Een flink aantal spannende wedstrijden verder was de stand 5 - 3 voor de thuisploeg, in theorie zou Aldeboarn nog kunnen winnen maar dan moesten wel beide resterende wedstrijden gewonnen worden.

Toen eenmaal bleek dat dat er niet in zat is men maar overgegaan op biertjes in de zon op het terras. Iets wat we de volgende keer graag weer doen!

Buitenpost, bedankt voor de heerlijke wedstrijden en de bitterballen waren ook magisch.

6 - 4

Gysbert