TCO Jeugd

Kom je bij ons tennissen? Hier vind je meer info over het jeugdlidmaatschap en de tennislessen

In het verslag van 2017 krijg je een impressie van verschillende jeugdactiviteiten. <click hier voor het verslag>

Jeugdlidmaatschap

Wil je lid zijn dan betaal je €45,- per kalenderjaar, een 2e of 3e gezins-jeugdlid betaald €35,-. Ben je lid dan mag je het hele jaar door gebruik maken van de baan en meedoen aan onze jeugd- en wedstrijdtoernooien:

  • Jeugdtoernooien van en op de club: Dit zijn gezellige toernooien vaak in een thema en altijd met een hapje en een drankje. We doen vaak balbehendigheidsspelletjes, hét koningsspel, wedstrijdjes etc.
  • Wedstrijden bij en met onze eigen club of soms met de buurtdorpen zoals Akkrum of Irnsum extra er bij.
  • Wedstrijden/ jeugdtoernooien bij de buurtdorpen Akkrum en mogelijk Irnsum (daar vragen ze soms wel om een kleine vergoeding).
  • Je kan ook mee doen aan de competitie (jeugdwedstrijden) van de KNLTB (bij voldoende opgave om een team te vormen), deze vinden plaats op zondags in het voor- en/of najaar. Aparte opgave is nodig. Meer info kan je krijgen via secretariaattco@hotmail.com

Via <dit> inschrijfformulier kun je je opgeven voor het jeugdlidmaatschap bij TCO.

Tennislessen

Wil je naast het lidmaatschap ook tennislessen volgen dan kan dit natuurlijk.

  • Het hele jaar door krijg je tennisles van een professionele trainer bekwaam in Tenniskids: Hét programma van de KNLTB voor de jeugd t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leer je de sport te spelen en versterk je je fysieke en sociale vaardigheden. Er wordt gewerkt aan duidelijke doelen. Tenniskids werkt met de kleuren rood-oranje-groen geheel afgestemd op je leeftijd en mogelijkheden. Bij iedere kleur horen speciale ballen, banen, oefeningen en stickerboeken. Zo leer je razendsnel spelen. De lessen vinden plaats op donderdag en zijn buiten de schoolvakanties om. De lessen zijn 50 minuten. Ze vinden plaats in Aldeboarn op de buitenbanen.
  • De lessen worden gegeven op donderdagmiddag/begin avond. De definitieve lestijden en groepsindelingen worden na opgave bekend gemaakt, zoveel mogelijk op niveau/leeftijd.
  • Het is mogelijk om 1 proefles te nemen voordat je lid wordt van onze vereniging. Na deze proefles kun je zelf bepalen of je door wilt gaan met de tennislessen of liever wilt stoppen.
  • Via de trainer is er eventueel een racket te koop.

Opgave kan via onze secretaris Marjan de Vries dmv een mail naar secretariaattco@hotmail.com. De kosten voor de lessen zijn € 150,- per jaar en betaal je rechtstreeks aan de trainer.

Meer informatie over onze tennislessen is <hier> te lezen.

Tenniskidsvereniging

T.C. Oldeboorn is officieel benoemd tot KNLTB Tenniskidsvereniging!

Tenniskidsvereniging, wat betekent dat?

Verenigingen mogen zich Tenniskidsvereniging noemen wanneer zij meedoen aan de Tenniskids World Tour en wanneer de tennisleraar minimaal de Tenniskids 1 workshop heeft gevolgd. Deze verenigingen hebben namelijk de kennis en middelen in huis om de jongste jeugd op een uitdagende manier te leren tennissen.
Meer informatie over onze tennislessen is <hier> te lezen.

Omdat T.C. Oldeboorn hieraan voldoet, is T.C. Oldeboorn door de KNLTB officieel benoemd tot KNLTB Tenniskidsvereniging.

Wat zijn de voordelen?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom jeugd tennis?

Volg dan de Tenniskids Facebookpagina