Training

De tennislessen worden dit jaar weer verzorgd door Wilfred Meulman van 'Allround tennisschool'. Hij stelt zich hieronder voor.

De tennislessen worden op donderdag gegeven. De duur van de lessen zijn voor de senioren verlengd tot 60 minuten.
Onze club is een officiële KNLTB Tenniskidsvereniging en daarom gespecialiseerd in jeugdtennis. Meer info is <hier> te lezen.

Kosten training:

  • Senioren (dit jaar 18 jaar en ouder) (groepsgrootte 6-8), 16 lessen:
    60 minuten-lessen: €100,00 + €5,00 gebruik ballen
    90 minuten-lessen: €150,00 + €5,00 gebruik ballen
  • Junioren (tot 18 jaar) (groepsgrootte 6-8), 30 lessen:
    50 minuten-lessen: €150,00 + €5,00 gebruik ballen

Voor deelname aan de trainingen is ook het lidmaatschap van onze vereniging vereist.
Opgave kan via <dit formulier>. Reglementen zijn <hier> na te lezen.

Trainer Wilfred Meulman

EVEN VOORSTELLEN

Vanaf week 14 gaan de tennislessen weer beginnen. Een start voor hopelijk een prachtige tenniszomer.
Al weer een paar jaar geleden in januari 2016 heb ik de “stoute schoenen” aangetrokken en de penningmeester van de tennisvereniging gebeld om te vragen wat de stand van zaken was met betrekking tot trainerschap bij de TCO. Albert liet al snel los dat de vereniging er over nadenkt om eventueel een nieuwe weg in te slaan en met verenigingen in de regio wellicht wat meer samen te werken en met name ook met TVA uit Akkrum.
Dit was dan ook de eerste stap tot een samenwerking en al snel zaten we om de tafel. Allereerst in Akkrum, waar ik ook lesgeef (sinds 2011) en daarna met de voorzitter in Aldeboarn.

In de maand april starten we ook dit jaar weer met de trainingen op de donderdag en zal ik met veel enthousiasme en inzet mensen van de club lesgeven. De kinderen zijn intussen alweer 2 jaar ouder en zijn hard op weg om toppers te worden ieder op eigen niveau!

Mijn naam is Wilfred Meulman, ik ben 42 jaar en woonachtig te Heerenveen. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen (2 dochters van 13 en 11 en een zoon van 4 jaar) Vanaf 1994 ben ik uit Groningen vertrokken om in Heerenveen de opleiding Cios te gaan doen, die ik in 1998 heb volbracht. Tijdens de opleiding verschillende licenties behaald, waaronder tennisleraar A en B. Vanaf 1999 ben ik fulltime gaan lesgeven en in de periode van 2000 tot en met 2006 heb ik bij een grote tennisschool gewerkt. Na 2006 ben ik 6 jaar trainer in Grou geweest tot 2012. Naast Grou gaf ik les in Steenwijk.
Toch vond ik Steenwijk en de regio niet mijn ding en ben ik in contact geraakt met mensen in Akkrum. Ik ben ik het voorjaar van 2011 als zelfstandige gaan werken in Akkrum en een jaar later ook in Oudehaske. Sinds vorig jaar kwam daar ook Jirnsum bij op de woensdag en daarmee had ik dus een volle werkweek.

Ook dit jaar heb ik weer veel zin in om de mensen in Aldeboarn het “tennis-virus” over te brengen en jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor de tennissport. Door vele activiteiten op te zetten, in samenwerking met een zeer enthousiaste jeugdcommissie, hoop ik ook in de regio tennis meer op de kaart te gaan zetten. Uitwisselingen, toernooitjes en jeugdactiviteiten zullen hier onderdeel van uitmaken.
Kortom, ik heb er zin in en ik hoop iedereen snel te mogen te ontmoeten op de tennisbaan.

Met sportieve groeten,

Wilfred Meulman

Allround Tennisschool