Klaas Jan de Ladderman

Mannetjes blijven mannetjes... Altijd competitie zoeken en elkaar aftroeven, dat zit nou eenmaal in hun bloed.
Door de corona maatregerelen van 2020 kon het stoere mannengilde van TCO deze testosteron-driften echter niet goed kwijt. Om hun vrouwen te ontlasten besloten ze om een onderlinge competitie op te zetten:

De laddercompetitie

Initiele indeling was willekeurig. En vol goede moed, hoogdravend optimisme en zelfvertrouwen begonnen ze elkaar uit te dagen, waarna de echte pikorde langzaamaan duidelijk werd. De zomerkampioen werd nog met een corona-proof bbq bepaald (zie ook: Ladder midzomerkampioenschappen)

Vervolgens in de herfst en winter waren er meer kansen om elkaar de loef af te steken (voor sommige ging dat op whatsapp beter af dan op de tennisbaan). Samenvattend moeten we tot de conclusie komen dat het een one-man-show was. En wel die van Klaas Jan. Hij wist maar liefst 236 dagen achtereen bovenop de apenrots te zitten. Uitslagen en eindstand van 2020 is <hier> te vinden.

Daarmee is Klaas Jan de ladderkampioen van 2020 geworden. De eerste van TCO. Gefeliciteerd!

Klaas Jan Ladderman in een intiem onderonsje met mede tennis-grootheid Serena Williams

Dan is het nu tijd voor de anderen om de wonden te likken en een nieuw strijdplan te bedenken. De laddercompetitie 2021 is inmiddels weer opgezet. Er kan weer uitgedaagd worden. Stand en programma is <hier> te vinden

Succes.

(PS als andere boarnster tennissers ook een laddercompetitie willen opzetten, of willen aansluiten bij onze ladder, dan wil ik (Patrick) je daar wel mee helpen.)