Bêste tennisleden,

Met veel enthousiasme neem ik vanaf 2018 de rol als voorzitter over van Henk Dykstra. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aan ga!

De jaarlijkse schoonmaak- en onderhoudsdag is net geweest. Met een grote groep vrijwilligers hebben we de kantine, het terras, de tuin en de baan een flinke opknapbeurt gegeven. Het ligt er allemaal weer verzorgd en fris bij. Hiernaast zijn de verschillende commissies allemaal druk aan het vergaderen, organiseren en plannen om de tennisleden wederom veel te kunnen bieden, op en rond de tennisbanen. We kunnen als tennisvereniging trots zijn op zoveel actieve leden!

De lijnen voor opgave van het openingstoernooi op 8 april staan open en op 16 maart worden de schoolclinics georganiseerd. De kinderen van de groepen 3 t/m 8 van beide scholen kunnen zo ervaren hoe leuk de tennissport is. Verder barst over een paar weken de voorjaarscompetitie los. Een aantal teams zijn onder begeleiding van de trainer zelfs met extra lessen gestart voor een goede voorbereiding op de wedstrijden. Wie weet leidt dit tot mooie resultaten. Meer informatie over deze en andere activiteiten is uiteraard te vinden op de site.

Ik wens iedereen veel tennisplezier en hoop jullie allemaal te zien op de baan!

Jaike Mellema